OM VESTUR
VI ÄR VESTUR

Gillar du islandshästar? Vill du veta mer? Vill du delta i roliga, nyttiga och trevliga aktiviteter med och utan häst? Det spelar ingen roll om du har egen häst eller rider på ridskola - bara du gillar islandshästar!


För att kunna vara med på Vesturs aktiviteter behöver man vara medlem i någon av de ingående lokalföreningarna som ingår i distriktet Vestur.  Vilken lokalförening du blir medlem spelar ingen roll, men besök gärna deras hemsidor för att se vilken som skulle kunna passa dig. Du hittar lokalföreningarna här. Som medlem i lokalförening får du möjlighet att delta i dess aktiviteter och också påverka dessa och vad som händer i föreningen. Du kan också genom föreningen, eller direkt, påverka vad som skall hända i distriktet Vestur.

Som medlem i en lokalförening blir du automatiskt medlem också i Svenska Islandshästförbundet (SIF). Då får du tidningen Islandshästen under medlemsåret och dessutom medlemskap i den isländska hästens stambok Worldfengur. Läs om detta och andra förmåner på SIFs hemsida här.


VÅRA LOKALFÖRENINGAR BESTÅR AV